Balkonger

Klartecken för balkongbygge
2012-11-29
De personer som tidigare motsatt sig byggnation av balkonger har nu gett sitt godkännande. Detta innebär att vi i dagarna har lämnat info hos boende som tidigare sagt att de vill bygga balkong. Info finner ni i länkarna nedan. Vi vet i dagsläget inte när bygget kommer att sätta igång.

Se bifogad info:
Information om balkong
Information balkong: tillval


Uppdaterad info gällande balkong
2012-10-11
Då det finns personer i föreningen som motsatt sig bygge av balkonger kommer styrelsen att bli kallad till möte av hyresnämnden. Detta kommer troligen ske i början av nästa år. På grund av det kommer byggnation av balkonger skjutas på framtiden. Mer info gällande tidsplan kommer efter mötet med hyresnämnden.

Hälsningar
Styrelsen


Information gällande balkonger
2010-09-01

Länk: Information gällande balkongerna

Under tisdag 11/9 och onsdag 12/9 kommer balkongfirman Fästeb AB göra lägenhetsbesök för att ta mått för alla enskilda balkonger samt gå igenom tillval. Besöket tar ca 20 minuter. I detta schema ser du vilken tid de besöker just din lägenhet. Vänligen kontakta Daniel Heppling på Fästeb AB vid frågor, dh@fasteb.se.

Då det finns ett fåtal personer i föreningen som motsatt sig byggnationen av balkonger har ärendet gått vidare till Hyresnämnden. Kunniga i området bedömer dock att dessa personers argument inte räcker för att stoppa byggnationen. I och med att ärendet ligger hos Hyresnämnden vet vi ej när byggstart kan ske. Dock är målsättningen att arbetet ska komma igång runt årsskiftet.

Länk: Schema för lägenhetsbesök

Har du visat intresse för balkong men inte hittar ditt namn på listan, vänligen kontakta styrelsen på brfherden5@gmail.com.

Hälsningar
Styrelsen